4 April, 2020
- Filtrar por
- Categorias
- Tags
- Autores
- Mostrar todo
- Todas
- Actividades
- alumni
- Alumni
- Alumni
- Alumni|News Home
- Alumni|News Home|Notices
- Alumni|News Home|Notices|Noticias EUHT StPOL
- Alumni|Noticias EUHT StPOL
- eventos
- Internacional|Noticias
- Nacional
- Nacional|News Home|Notices|Noticias EUHT StPOL
- Nacional|Notices|Noticias EUHT StPOL
- News EUHT StPOL
- News Home
- News Home|Notices
- News Home|Notices|Noticias EUHT StPOL
- News Home|Noticias EUHT StPOL
- Notices
- Notices|Noticias EUHT StPOL
- Noticias
- noticias EUHT StPOL
- noticias home
- Noticias Inicio
- Noticias Sector
- Noticias|Noticias EUHT StPOL
- Notícies
- notícies EUHT StPOL
- notícies home
- Notícies Inici
- Uncategorized
- Todas
- 1957
- 1976
- 1977
- 2046
- 2049
- 2050
- 2441
- 2513
- 3912
- 3937
- 3980
- 4010
- 4023
- 4046
- 4178
- 4188
- 4189
- 4190
- 4211
- 4259
- 4260
- 4262
- 4277
- 4312
- 4313
- 4314
- 4334
- 4336
- 4373
- 4691
- 4692
- 4756
- 4757
- 4758
- 4759
- 4760
- 4761
- 4762
- 5-star hotel
- 50 best restaurants
- 5135
- 5142
- 5145
- 5146
- 5147
- 5148
- 5149
- 5150
- 5151
- 5152
- 5153
- 5154
- 5155
- 5156
- 5163
- 5286
- 5291
- 5294
- 5295
- 5296
- 5309
- 5310
- 5311
- 5312
- 5313
- 5314
- 5350
- 5351
- 5352
- 5354
- 5358
- 5359
- 5366
- 5380
- 5420
- 5421
- 5422
- 5423
- 5424
- 5425
- 5426
- 5427
- 5428
- 5429
- 5430
- 5514
- 5517
- 5602
- 5603
- 5604
- 5607
- 5609
- 5614
- 5617
- 5673
- 5674
- 5675
- 5676
- 5677
- 5678
- 5679
- 5680
- 5681
- 5682
- 5683
- 5684
- 5685
- 5686
- 5687
- 5688
- 5689
- 5690
- 5691
- 5692
- 5696
- 5700
- 5803
- 5813
- 5814
- 5815
- 5816
- 5817
- 5818
- 5819
- 5823
- 6126
- 6127
- 6128
- 6129
- 6130
- 6131
- 6132
- 6133
- 6134
- 6367
- 6368
- 6369
- 6370
- 6371
- 6427
- 6428
- 6441
- 6445
- 6448
- 6453
- 6454
- 6455
- 6456
- 6457
- 6458
- 6459
- 6460
- 6461
- 6462
- 6791
- 6792
- 6793
- 6794
- 6795
- 6796
- 6797
- 6798
- 6799
- 6800
- 6801
- 6802
- 6803
- 6804
- 6805
- 6806
- 6807
- 6808
- 6809
- 6810
- 6811
- 6812
- 7110
- 7111
- 7112
- 7113
- 7114
- 7115
- 7116
- 7117
- 7118
- 7119
- 7120
- 7121
- 7122
- 7123
- 7124
- 7125
- 7126
- 7127
- 7128
- 7129
- 7130
- 7131
- 7132
- 7257
- 7258
- 7259
- 7260
- 7261
- 7262
- 7263
- 7264
- 7265
- 7421
- 7445
- 7446
- 7447
- 7448
- 7449
- 7450
- 7451
- 7452
- 7453
- 7482
- 7517
- 7524
- 7525
- 7526
- 7527
- 7528
- 7529
- 7530
- 7531
- 7532
- 7533
- 7626
- 7627
- 7628
- 7629
- 7630
- 7631
- 7644
- 7645
- 7744
- 7745
- 7746
- 7747
- 7748
- 7799
- 7800
- 7801
- 7802
- 7803
- 7804
- 7805
- 7811
- 7849
- 7850
- 7851
- 7852
- 7853
- 7854
- 7855
- 7856
- 7870
- 7871
- 7872
- 8034
- 8035
- 8036
- 8037
- 8038
- 8039
- 8040
- 8108
- 8120
- 8121
- 8122
- 8123
- 8124
- 8125
- 8126
- 8263
- 8264
- 8265
- 8650
- 8651
- 8652
- 8653
- 8654
- 8655
- 8656
- 8657
- 8658
- 8659
- 8782
- 8783
- 8784
- 8785
- 8786
- 8787
- 8915
- 8916
- 8917
- 8918
- 8919
- 8920
- 8921
- 8922
- 8938
- 8940
- 8950
- 8952
- 9039
- 9040
- 9041
- 9042
- 9043
- 9044
- 9045
- 9046
- 9047
- 9048
- 9049
- academic year
- acte de graduació
- acto de graduación
- Albé
- alimentación
- alimentos dieta mediterránea
- alimentos y bebidas
- alta cocina
- Alumni
- alumni EUHT StPOL
- Âme
- andoni luiz aduriz
- antiguo alumno EUHT StPOL
- Antiguos Alumnos EUHT StPOL
- artes culinarias
- bachelor degree
- bachelor degree in hospitality management
- bachelor's degree
- Bachelor's thesis
- bar
- Barcelona
- Barcelona
- barcelona activa
- Barcelona|cuina|direcció hotelera|grau universitari|master|TFM|Treball Final de Grau
- bartending
- best chef
- best chefs in the world
- best restaurant
- best Spanish chefs
- best spanish university in Hospitality
- best spanish university tourism
- best university in Spain in Hospitality
- best university in Spain of hospitality management
- best young chef
- better 2021
- bikini
- blue monday
- Bo.Tic
- bufet del mundo
- cadenas hoteleras
- career plan
- Carl Rohde
- Carme Ruscalleda
- carpaccio
- cartas
- Catalonia Young Cooking Contest
- Catalonia Youth Cocktail Competition
- Celler de Can Roca
- charity dinner
- chef
- chef
- chef's menu
- chefs
- chefs españoles
- chefs estrella Michelin
- ciclo formativo de cocina
- ciclo formativo de grado medio en cocina y gastronomía
- cine
- cisne negro
- classic recipes
- classification
- coach vocacional
- cocina
- cocina hermanos torres
- cocina saludable
- cocktail
- cocktail
- Cocktelery
- cocteleria
- cocteleria
- collaboration agreement
- comida healthy
- common issues
- communication
- competition
- concept
- concurs cocteleria jove catalunya
- concurs cuina
- Concurs Cuina Jove de Catalunya
- Concurs de Cuina Jove de Catalunya
- concurso coctelería
- concurso cocteleria joven
- conference
- congreso EUHOFA
- contest
- contract
- contrato
- contrato laboral
- cooker
- cooking
- cooking contest
- coolhunting hospitality trends
- COPTUR
- coronavirus
- coronavirus
- covid-19
- covid-19
- coworking
- creativity
- cuina
- cuina de proximitat
- cuiner jove
- cuisine
- culinary arts
- culinary management techniques
- culinary techniques
- cursos verano
- dabiz muñoz
- dark kitchens
- degustation
- Delegation
- delivery
- demonstration
- demonstration session
- department manager
- día del libro
- día mundial turismo
- dieta mediterránea
- differences
- diploma
- direcció hotelera
- dirección cocina
- Dirección de Cocina
- dirección hotelera
- dirección hotelera
- directivo hotel
- Disfrutar Restaurant
- Doble ciclo formativo
- economic support
- elegir carrera universitaria
- enoteca
- Enrique Aranda
- ensalada césar
- entrecot café de parís
- entrepreneurship spirit
- entrevistas
- Erasmus
- Erasmus
- estrellas Michelin
- estudiar dirección hotelera
- EUHOFA
- EUHT StPOL
- EUHT StPOL
- EUHT StPOL
- euht stpol alumni
- EUHT StPOL internships
- Europe
- European Region of Gastronomy
- european regions
- European Young Chef Award
- Europena Regions of Gastronomy
- eventos
- events
- examination board
- experience
- EYCA
- EYCA
- F&B
- F&B
- feliz 2021
- ferran adrià
- fetuccine alfredo
- Fina Puigdevall
- find a job
- Finland
- food
- food and beverage
- food and beverage internship
- food photography
- food styling
- foodie
- former students EUHT StPOL
- former students EUTH StPOL
- future
- future hospitalities
- gamejam
- gamification
- garden
- gastornomy
- gastronomía
- gastronomía
- Gastronomic Fair
- gastronomy
- Gastronomy University Meeting
- gastronony
- general manager hotel
- gestió hotelera y turística
- gestión hotelera
- Gestión Hotelera y Turística
- gestión restaurantes
- Girona Fair
- grado gestión hotelera
- grado medio
- Grado Universitario en Gestión Hotelera y Turística
- Grado universitario Gestión Hotelera y Turística
- graduació
- graduación
- graduación 2020/2021
- graduation
- Graduation Ceremony
- grau gestió hotelera i turística
- grau oficial
- Gremi d'Hostaleria del Maresme
- grupo ibersol
- guía michelin
- guía michelin
- Guía Repsol
- happy 2021
- hard skills
- Head Cheff
- healthy
- healthy cooking
- healthy food
- Hermanos Torres
- highschool
- HIP
- historia hotelería
- historia hoteles
- historia recetas
- Horeca
- hospitalidad
- Hospitality
- Hospitality
- Hospitality
- Hospitality and Leisure Management
- hospitality in property management
- hospitality industry
- hospitality management
- hospitality management
- hospitality management and tourism sector
- hospitality manager
- hostelería
- hosts
- hotel
- hotel
- hotel
- hotel arts barcelona
- hotel chains
- hotel gran sol
- hotel management
- hotel manager
- hotel salut
- Hotel Schools of Distinction
- hotel sofia barcelona
- Hotel-Escola de Sant Pol de Mar
- hotel-escuela
- Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar
- Hotel-Escuela Sant Pol de Mar
- hotel-resort
- Hotel-School
- Hotel-School of Sant Pol de Mar
- hotelería
- hotelería
- hoteles
- hoteles
- hoteles de lujo
- Hotelschool
- IHG partnership
- incorporación laboral
- infography
- innovación
- innovation
- inserción laboral
- inserción profesional
- intercambio estudiantes
- internacionalization
- international
- internationality
- internship
- internship in michelin star restaurant
- internships
- intership
- interview
- interviews
- Ivo Güell
- Javier and Sergio Torres
- JDP
- joan roca
- job
- job market incorporation
- job opportunities
- job placement
- jordi martí
- Jornadas de Desarrollo Profesional
- jornadas desarrollo profesional
- josep maria gotarda
- jove cuiner
- jóvenes hoteleros
- jury
- kitchen
- kitchen garden
- kitchen management
- Kitchen Managment
- Latin America 50 Best Restaurants
- leadership
- learning by doing
- Les Cols restaurant
- libro
- libros cocina
- libros gastronomía
- libros hotelería
- list
- literatura
- llaves michelin
- lluis serra
- luxury hotel
- maitre
- malta
- mandarin oriental barcelona
- mario castrellón
- marugal
- máster
- master artes culinarias
- máster artes culinarias y dirección de cocina
- master culinary arts innovation & kitchen management
- máster en artes culinarias y dirección de cocina
- master en artesculinarias innovación y dirección de cocina
- Master Hospitality Management
- master in culinary arts
- master in culinary arts & kitchen management
- master in culinary arts an kitchen management
- Master in Culinary Arts and Kitchen Management
- master in culinary arts innovation & kitchen management
- master in hospitality management
- master in hospitality management
- master's degree
- master's thesis
- masterclass
- masterclass
- masterclass cocina
- matio
- mauro rodríguez
- mediterranean diet
- meetings
- mejor 2021
- mejor restaurante
- mejor restaurante verduras del mundo
- mejor universidad España hotelería
- mejor universidad hotelería España
- mejor universidad turismo
- mejores chefs del mundo
- mejores restaurantes del mundo
- mejores restaurantes latinoamérica
- mercado laboral
- MICE tourism
- michelin
- michelin guide
- michelin star
- michelin star restaurant
- michelin star restaurants
- michelin starred restaurants
- michelin stars
- michelin-starred restaurant
- millor universitat espanya
- millor universitat hoteleria
- Miquel Antoja
- mireia anglada
- mobility agreement
- molecular cuisine
- movies
- nacionalities
- nando jubany
- nationalities
- navidad
- noticias
- ODS
- Olympic spirit
- Olympics
- online
- online lessons
- opportunity
- organic products
- organized restaurant business
- orientación educativa
- orientación universitaria
- Oriol Castro
- paco perez
- panda gay
- paolo casagrande
- partie
- pastisserie
- patatas maxim's
- patatas maxim’s
- pavlova
- pdd
- pel·lícules
- películas
- pere monje
- personal brading
- personal de sala
- podcasts
- potato wafle
- practicas
- practicas de verano
- prácticas dirección hotel
- prácticas EUHT StPOL
- prácticas hotel
- prácticas verano
- primer hotel con electricidad y teléfono
- primer hotel espacio
- primera cadena hotelera internacional
- prize
- profesional de sala
- professional
- professional career
- Professional Development Days
- professional image
- professional opportunities
- QS ranking
- QS World University rankings
- qué estudiar
- R+D
- Ranking QS
- raúl gisbert
- reapertura restaurante
- recetas
- recipes
- recruit
- recruitment
- René Redzepi
- reputation
- reservations
- resort
- restauración
- restaurant
- restaurant management
- restaurant moments
- restaurant service
- restaurant via veneto
- restaurante
- restaurante Albé
- Restaurante Compartir
- Restaurante Disfrutar
- restaurante Les Cols
- restaurante michelin
- restaurante sostenible
- restaurantes
- restaurantes con estrella Michelin
- restaurantes estrellas michelin
- restaurants
- restaurates
- restoration
- rural tourism
- S. Pellegrion Young Chef
- salsa café de parís
- sandwich
- sandwich bikini
- Sant Pol de Mar
- Sant Pol de Mar
- scholarship
- school performance
- science and cooking
- seafood from scotland
- sector hotelero
- Serious games
- servicio de sala
- significado hospitality
- skills
- slow food
- soft skills
- Sol Repsol
- soles repsol
- solidarity
- solomillo wellington
- sostenibilidad
- spanish chefs
- StPol Alumni
- StPOLAlumni
- strogonoff
- student residence
- students
- study
- study hospitality
- study hospitality in Spain
- subjects
- summer
- Summer Course
- summer internhsips
- summer internship
- summer intership
- sustainability
- sustainable
- sustainable restaurant
- take away
- talento
- tarta sacher
- tarta tatin
- tasting
- taula gironina de turisme
- team
- teamwork
- Techinical Degree in Kitchen and Gastronomy and Restaurant Service
- Technical Degree in Gastronomy and Restaurant Service
- Technical Degree in Kitchen and Gastronomy and Restaurant Service
- technology
- ted talks
- teleworking
- tendencias
- tendències
- The Best Chef Awards
- The Fork Manager
- The World's 50 Best
- The World's 50 Best Restaurants
- to hire
- tool
- tourism
- tourism industry
- tourism management
- Tourism Museum
- tournedó rossini
- trabajo
- travel
- trends
- trends in hospitality
- turisme
- Turísmo
- Turistic Promotion "Costa del Maresme" Consortium
- TVE
- two-michelin star restaurant
- UAGM
- UAGM Puerto Rico
- unique hotels
- universidad
- universities
- university
- University College of Hospitality Management and Culinary Arts
- University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
- University Conference on Gastronomy
- University School of Hospitality and Tourism
- UNWT
- Via Veneto
- vocation
- vocational training
- volunteer
- VUCA
- webinar
- welcome
- workation
- workshops
- world
- World Buffet
- World Tourism Day
- World University Ranking
- world's 50 best restaurants
- world’s 50 best restaurants
- xavier pellicer
- yellow day
- yeray zurita
- YHS
- young
- Young Cooking Contest
- young hoteliers
- Young Hoteliers Summit
- young people
11 December, 2019
Publicado por administrador on 11 December, 2019
Carme Ruscalleda will give the master lesson of the 2019 Graduation Ceremony of the University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de […]