Èxit de participació al 34è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar
23 febrer, 2017EUHT StPOL i ENTI organitzen la primera sessió de Gamification sobre Hoteleria i Turisme de l’estat
10 març, 2017Dues alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística participen al programa de televisió Ben Trobats.
Ben Trobats, magazin diari matinal del canal El Punt-Avui-TV ofereix setmanalment una secció de gastronomia amb joves cuiners.
L’espai, ofereix setmanalment una recepta elaborada per estudiants d’escola d’hostaleria, en que la setmana passada hi van participar les alumnes Laura Risquez i Laura Triadú de segon curs del Grau en Gestió Hotelera i Turística.
Les alumnes van poder demostrar la seva habilitat a la cuina presentant una recepta molt elaborada i atractiva per tots els sentits: Rovell d’ou injectat amb ceps.
Aquí podeu veure el vídeo de la recepta: