Les dues entitats han firmat un conveni de col·laboració per tal d’oferir ajudes als estudiants del Maresme pel proper curs 2017-18

 

Fotofirma

L’Hotel-Escola de Sant Pol ha acollit la firma d’un conveni de col·laboració entre el Consorci de Promoció Turística “Costa del Maresme” i l’Escola Universitària d’Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.

L’acord de col·laboració té l’objectiu de facilitar i promoure els estudis universitaris de direcció hotelera als centres del Maresme que ofereixen Batxillerat. Concretament, es tracta d’oferir ajudes econòmiques que es materialitzaran en beques pel proper curs 2017-18.

Joaquim Arnó, president del Consorci de Promoció Turística “Costa del Maresme” i Lluís Serra, director d’EUHT StPOL, han formalitzat el conveni en presencia de l’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido.

Així doncs, tots els estudiants que s’inscriguin al Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística – estudis universitaris acreditats per la Universitat de Girona (UdG) -, podran optar a la beca amb el recolzament i els procediments previs gestionats des del seu centre d’estudis.

La Vanguardia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *