¿Quines diferències hi ha entre estudiar Hoteleria o Turisme? A la infografia que hem preparat per a tu, tens tant els aspectes diferencials com els comuns entre ambdues carreres universitàries

En el moment de decidir què estudiar, prendre la decisió que més s’ajusti a la teva vocació i a les teves aspiracions no sol ser fàcil. És per això que abans de res, has de plantejar-te quin és el sector que t’agrada i buscar tot tipus d’informació sobre les sortides professionals que ofereix.

Imagina’t que t’agrada viatjar. Ets una persona amb capacitat de lideratge, organitzada i emprenedora. I, a més a més, saps diversos idiomes o t’agradaria aprendre’ls. Si et sents identificat amb alguna d’aquestes característiques, és possible que el teu sector sigui l’hoteler o el turístic.

Però… ¿Quines diferències hi ha entre estudiar Hoteleria o Turisme? A la infografia que t’hem preparat, tens tant els aspectes diferencials com els comuns entre ambdues carreres universitàries.

Hem pensat que et seria útil veure les diferències dividides per Concepte, Assignatures i Sortides Professionals. Val la pena que li facis un cop d’ull! Tenir tota la informació és bàsic per poder prendre una decisió.

Hoteleria-Turismo-CAT

A més d’assabentar-te bé de les diferències anteriors, t’animem a que busquis més informació, preguntis a amics més grans que tu i demanis orientació professional als teus professors i a la teva família.

Et recordem que pots venir a informar-te del sector i del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística a l’EUHT StPOL. La nostra experiència de més de 50 anys ja ajudat a prendre la decisió adequada a molts estudiants com tu. T’hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *