L‘Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) ha participat durant els dies 25-27 de març en el Young Hoteliers Summit (YHS), una trobada internacional de networking entre les principals escoles d’hoteleria del món celebrat a l’École Hôtelière de Lausanne (Suïssa). Laura Rísquez y Raquel Rodríguez, alumnes de 4t curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística van representar l’EUHT StPOL a la desena edició de la trobada.

La desena edició del Young Hoteliers Summit va reunir durant els dies 25, 26 i 27 de març a representants del sector del hospitality: estudiants, professionals i empreses. Tres dies amb conferències, debats i reptes a resoldre en equip al voltant de tres paraules com a eix central: envisioning – defining – succeeding.

Laura Rísquez y Raquel Rodríguez, alumnes de 4t curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística van representar l’EUHT StPOL a la 10a edició de la trobada, on van compartir experiència amb altres joves procedents de diferents escoles europees d’hoteleria. El YHS és una trobada ideal per intercanviar impressions entre els futurs talents i les grans empreses del sector, com per exemple, Four Seasons, Wyndham Hotels & Resorts i The Dorchester Collection, entre d’altres.

Aquest és el quart any consecutiu que l’EUHT StPOL participa amb alumnes del Grau en Gestió Hotelera i Turística en el Young Hoteliers Summit, un esdeveniment ideat pels alumnes de l’Ecole Hôteliere de Lausanne, a Suïssa.

YHS_EUHTStPOL2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *