Els alumnes del Grau en Gestió Hotelera i Turística presenten els seus Treballs de Fi de Grau
5 juny, 2018Què tenen en comú els 3 millors restaurants del món? I algun altre més…
20 juny, 2018Entrevistem a José Miguel Gómez Morales amb l’objectiu de saber com està vivint l’experiència de ser xef del Restaurant Sant Pau, de la triestrellada chef Carme Ruscalleda
José Miguel Gómez Morales (Colòmbia) és professional de cuina i pastisseria. Després de cursar el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina, ha tingut l’oportunitat de conèixer de prop les cuines del restaurant més famós de Sant Pol de Mar, el Sant Pau, de la xef triestrellada Carme Ruscalleda.
“Per mi, l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar ha estat una gran oportunitat gastronòmica a Espanya, en una universitat amb molt bona referencia europea i internacional”, comenta en José Miguel.
A més de tenir companys de tot el món, ha tingut la sort de poder cuinar al costat d’altres grans xefs internacionals com Joan Roca.
Un consell pels estudiants actuals…
“És molt important buscar les coses positives ja que la universitat les té. Sempre treure allò positiu endavant i treballar en això per seguir endavant.
Coneix la #stpolexperience d’en José Miguel: