EUHT StPOL & World's 50 Best
Els premis Oscar de la gastronomia: Quina connexió tenen amb l’EUHT StPOL?
26 Juny, 2019
De pràctiques a la ciutat bressol del golf
4 Juliol, 2019
Mostrar tots

Quines sortides professionals tindré si estudio el Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística?

El sector de l’anomenat “hospitality” té moltes sortides professionals. Més enllà de la direcció hotelera internacional, estudiar el Grau en gestió hotelera i turística de l’EUHT StPOL et permetrà treballar en múltiples àrees i departaments del sector de l’hoteleria i el turisme, dels esdeveniments, la gastronomia o la restauració. Tens curiositat? Aquí t’expliquem tot el que t’espera després de la universitat.

El turisme és un dels sectors amb més pes en l’economia espanyola. El volum de turistes estrangers que visiten Espanya no para de créixer, de fet, al 2018 i per sisè any consecutiu, les xifres van ser de rècord segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística i aquest 2019 la tendència continua a l’alça. Tot plegat fa que estudiar el Grau en gestió hotelera i turística sigui una aposta segura i de futur; tenint present les múltiples sortides professionals que ofereix.

Tres especialitats

salidas profesionales grado universitario en gestión hotelera y turísticaSi el que t’apassiona és la direcció hotelera internacional, estudiant el Grau de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) podràs treballar en hotels i empreses d’allotjament ocupant el càrrec de director/a general o bé com cap d’alguns dels departaments que en formen part: recursos humans, marketing, qualitat, food&beverage, guest service, revenue management, etc.

Més enllà d’un hotel, com a graduat en gestió hotelera i turística també podràs convertir-te en responsable del departament de hospitality en empreses de sectors tan diversos com marques de luxe, creuers, centres comercials, etc.; o exercir com a consultor i assessor en empreses d’hoteleria i allotjament; entre moltes altres opcions.

Si ets dels que prefereixes especialitzar-te en direcció de restauració i esdeveniments, la llista de sortides professionals segueix creixent. Podràs convertir-te en director/a de Food&Beverage en llocs tan diversos com un hotel, un creuer, un parc temàtic, o una ambaixada; ser director/a d’un restaurant, d’una empresa d’esdeveniments o d’una empresa de càtering; convertir-te en consultor o assessor per a empreses de restauració i mil i una opcions més.

Si, en canvi, el que t’apassiona és la gastronomia i direcció de cuina, estudiar el grau universitari en Gestió Hotelera i Turística et permetrà convertir-te en xef d’un restaurant, o esdevenir xef executiu, és a dir, fer-te càrrec de la gestió i administració del restaurant. Amb l’especialitat en gastronomia i direcció de cuina també podràs liderar el departament d’I+D gastronòmic en una cadena de restaurants, per exemple; o bé treballar com a consultor en gastronomia i cuina o assessor gastronòmic.

Alta inserció laboral

Poder escollir entre les dues mencions i tres especialitats que ofereix el Grau en gestió hotelera i turística de l’EUHT StPOL, et garanteix comptar amb un perfil professional adaptat al que el mercat laboral sol·licita en cada moment. I de nou, les dades així ho corroboren: un cop acaben el grau universitari, els alumnes de l’EUHT StPOL compten amb prop d’un 100% d’inserció laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *