El Gourmand Restaurant ha aconseguit arribar al número 1 de la famosa plataforma TripAdvisor en només un any

Trip_EG

En Juan i la Jessica es van conèixer a EUHT StPOL. Tots dos eren alumnes del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística.

El seu somni era muntar el seu propi negoci a Mataró. Després de cursar la carrera i, a conseqüència, adquirir i viure experiències durant les pràctiques – nacionals i internacionals-, han aconseguit obrir el seu restaurant.

El Gourmand, situat a Mataró, ha aconseguit arribar al cim de Tripadvisor en només un any. Treballar dur i crear una filosofia pel Gourmand han estat les claus per arribar al punt més alt. Podríem dir que un dels lemes en què es basa la filosofia d’El Gourmand és “oferir un bon producte, amb una bona presentació i a un preu atractiu”.

Des d’EUHT StPOL hem pogut passar una estona amb els managers de l’establiment i amb la Irene, la seva xef. Ella, també exalumna del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL, és l’encarregada de mantenir l’ordre a la cuina així com d’elaborar els menús. Com ho han aconseguit? Aquí tens la resposta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *