Pla d'estudis
Grau universitari oficial en Gestió Hotelera i Turística (en extinció)
El pla d'estudis inclou classes teòriques, classes pràctiques i visites professionals a hotels, restaurants, cellers i centres de recerca, entre altres.
Els noms en anglès d’algunes assignatures indiquen que l’idioma de docència és l’anglès (majoritàriament o del tot).
Primer curs
Durada | Codi | Títol | Crèdits | Tipus |
Fonaments i dimensions del turisme i l'hostaleria - 24 ECTS | ||||
1r semestre | 3153G01089 | Dimensió econòmica del mercat turístic | 6 ECTS | Bàsica |
1r semestre | 3153G01092 | Dimensió jurídica del turisme | 6 ECTS | Bàsica |
1r semestre | 3153G01091 | Dimensió territorial del turisme | 6 ECTS | Bàsica |
2n semestre | 3153G01090 | 6 ECTS | Bàsica | |
Mètodes comunicatius i quantitatius - 6 ECTS | ||||
Anual | 3153G01095 | English B-2 | 6 ECTS | Bàsica |
Operacions d'allotjament i restauració - 15 ECTS | ||||
Anual | 3153G01141 | Introducció al turisme i hostaleria | 3 ECTS | Bàsica |
Anual | 3153G01097 | Operacions de Food & Beverage | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G01098 | Operaciones de Front & Back Office | 6 ECTS | Obligatòria |
Fonaments d'empresa - 6 ECTS | ||||
Anual | 3153G01100 | Organització i gestió d'empreses | 6 ECTS | Bàsica |
Practicum - 9 ECTS | ||||
2n semestre | 3153G01139 | Pràctiques d'empresa 1 | 9 ECTS | Obligatòria |
Segon curs
Durada | Codi | Títol | Crèdits | Tipus |
Fonaments d'empresa - 15 ECTS | ||||
1r semestre | 3153G01101 | Màrqueting | 6 ECTS | Bàsica |
Anual | 3153G01142 | 9 ECTS | Bàsica | |
Idioma bàsic - 12 ECTS | ||||
Anual | 3153G01102 | English C-1 | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G01135 | Segon idioma estranger bàsic (alemany) | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G01136 | Segon idioma estranger bàsic (francès) | 6 ECTS | Obligatòria |
Gastronomia i restauració - 18 ECTS | ||||
1er semestre | 3153G01144 | Cultura gastronòmica 1 | 3 ECTS | Obligatòria |
2n semestre | 3153G01145 | Cultura gastronòmica 2 | 3 ECTS | Obligatòria |
2n semestre | 3153G01104 | Tecnologia dels aliments | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G01106 | Food & Beverage Process Management | 6 ECTS | Obligatòria |
Gestió del turisme - 3 ECTS | ||||
1r semestre | 3153G01143 | Sistemes d'intermediació turística | 3 ECTS | Obligatòria |
Mètodes comunicatius i quantitatius - 12 ECTS | ||||
2n semestre | 3153G01093 | 6 ECTS | Bàsica | |
Anual | 3153G01094 | Tècniques informàtiques i comunicatives | 6 ECTS | Bàsica |
Tercer curs
Durada | Codi | Títol | Crèdits | Tipus |
Gestió d'Hotels i Restaurants - 24 ECTS | ||||
1r semestre | 3153G01109 | Food & Beverage Management | 4 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G01114 | Managerial Accounting and Finance | 4 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G01111 | Purchase and Procurement Management | 4 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G01112 | Revenue & Yield Management | 4 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G01113 | Hospitality Human Resources Management | 4 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G01110 | 4 ECTS | Obligatòria | |
Gestió del turisme - 6 ECTS | ||||
2n semestre | 3153G01107 | Gestió de destinacions turístiques | 6 ECTS | Obligatòria |
Idioma professional turístic - 12 ECTS | ||||
Anual | 3153G01115 | Professional Tourism English | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G01116 | Segon idioma professional turístic | 6 ECTS | Obligatòria |
Practicum - 18 ECTS | ||||
2n semestre | 3153G01140 | Pràctiques d'empresa 2 | 18 ECTS | Obligatòria |
Quart curs
Durada | Codi | Títol | Crèdits | Tipus |
Estratègies d'empresa - 12 ECTS | ||||
1r semestre | 3153G01118 | Hospitality Strategic Management | 4 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G01119 | Sales and Distribution Management | 4 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G01120 | Relacions públiques i comunicació | 4 ECTS | Obligatòria |
Optativas - 30 ECTS | ||||
1r semestre | 3153G01137 | Tercer idioma estranger bàsic (alemany) | 6 ECTS | Optativa |
1r semestre | 3153G01138 | Tercer idioma estranger bàsic (francès) | 6 ECTS | Optativa |
1r semestre | 3153G01122 | Legislació hotelera i laboral | 6 ECTS | Optativa |
1r semestre | 3153G01121 | 6 ECTS | Optativa | |
2n semestre | 3153G01125 | Tercer idioma professional turístic | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G01127 | Tipologia i gestió d'empreses de càtering, col·lectivitats i serveis generals hospitalaris | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G01128 | Hospitality Franchising Systems | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G01129 | Public Events Planning and Management | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G01130 | Arquitectura i manteniment en establiments d'hoteleria | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G01132 | Noves tecnologies culinàries | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G01126 | Responsabilitat social corporativa | 6 ECTS | Optativa |
Inglés profesional hotelero - 6 ECTS | ||||
Anual | 3153G01133 | Professional English for the Hospitality Industry | 6 ECTS | Obligatòria |
Treball de fi de grau - 12 ECTS | ||||
Anual | 3153G01134 | Treball de final de grau | 12 ECTS | Obligatòria |
TFG i recerca
Com a centre universitari, l’EUHT StPOL participa en la generació, transmissió i aplicació de nous continguts i enfocaments tant en l'àmbit de la docència com en el camp de la recerca. En el seu projecte formatiu de gestió d'empreses turístico-hoteleres i gastronòmiques, prioritza l'orientació a l'aplicabilitat, la interdisciplinarietat i l'interès general. El mateix criteri regeix també l'activitat investigadora que es desenvolupa en l’EUHT StPOL, especialment aquella relacionada amb els treballs de final de grau de l'alumnat, però també la del personal docent.