“Ferran Adrià del restaurant El Bulli va ser el nostre primer client”
5 desembre, 2018En record de Julián Martínez, cap del departament de cuina de l’EUHT StPOL fins el 2016
11 gener, 2019El passat divendres 14 de desembre de 2018 l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar va acollir l’Acte de Graduació 2018, cerimònia durant la qual es va fer entrega dels diplomes de finalització dels estudis als alumnes graduats dels següents programes acadèmics:
- 6a edició del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, promoció 2014-2018 (34a edició de la carrera universitària en Direcció Hotelera).
- 25a edició del programa de Tècnic en Gastronomia i Restauració
- 26a edició del Master in Hospitality Management
- 20a edició del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina
- 2a edició del Master in Culinary Arts and Kitchen Management
- Diplomes d’especialització
L’Acte de Graduació va començar amb el discurs de benvinguda del Director de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, Lluís Serra, seguit de la lliçó magistral a càrrec del director acadèmic emèrit de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de mar (EUHT StPOL), el sr José Hernández; i la posterior entrega de diplomes.
Visual transcript per HSD
Com a novetat, enguany els alumnes graduats en Gestió Hotelera i Turística han rebut un diploma atorgat per Hotel Schools of Distinction (HSD), anomenat “HSD Student Learning Visual Transcript”, que acredita els objectius aconseguits pels alumnes així com també les habilitats i coneixements adquirits, sota conceptes globals com administració d’empreses, habilitats personals, interacció humana, habilitats operatives i integritat.
HSD és una xarxa global d’institucions d’educació superior formada per deu membres, entre ells, l’EUHT StPOL, que identifiquen i avaluen els coneixements, habilitats i comportaments que demana el sector de la direcció hotelera.