Estudiants de més de 12 nacionalitats omplen les aules de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

Aquesta setmana estrenem el curs 2016-17 després de començar el primer dia de classe dels programes de Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística i del Tècnic en Gastronomia i Restauració (Cicle Formatiu de Grau Mitjà de doble titulació).

Amb l’inici d’aquests dos programes a l’escola s’han pogut veure moltes cares noves plenes d’il·lusió, que es formaràn durant uns anys per convertir-se en els futurs professionals dels sectors en la Direcció Hotelera, la Gastronomia i la Restauració.

En total, aquest curs 2016-17 comencen més de 100 estudiants de nou ingrés entre els següents programes:

 

 

Aquest any la gran novetat és el llançament del nou programa de màster, Master in Culinary Arts and Kitchen Management, en el que EUHT StPOL segueix apostant per la seva internalionalització de programes amb la inclusió del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina íntegre en Anglès. Tant és així que aquest any són 12 les nacionalitats diverses dels alumnes, entre elles s’hi troben estudiants de Guatemala, Colombia, Corea del Sud, Itàlia, Mèxic, Rússia, Azerbaiyán, Índia, Equador, Suïssa, Turquia i Espanya.

Un any més, en nom de tots els membres del Claustre de professors i del personal d’administració i serveis, us donem la benvinguda a Sant Pol i us desitgem que sigui el principi d’una important etapa, que amb molta il·lusió i esforç us permeti desenvolupar-vos com a professionals d’èxit en el futur.

Benvinguts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *