CGFM en Cocina y Restauración EUHTStPOL

Trobaré feina després dels estudis? Aquesta sol ser una pregunta recurrent quan et planteges el teu futur professional. La universitat no és l’única sortida ni l’única opció, de fet, els Cicles Formatius o Formació Professional(FP) han deixat de ser el germà petit dels estudis i cada vegada més son garantia per trobar feina. I en aquest escenari, el Doble Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) en Gastronomia i Serveis en Restauració de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar compta amb prop d’un 99% d’inserció laboral. En les següents línies t’expliquem els aspectes més rellevants d’uns estudis que et conduiran al món laboral.

En els darrers anys, la Formació Professional (FP), o el que és el mateix, els Cicles Formatius, comptem amb una creixent ocupabilitat, de fet, segons un informe d’Adecco més del 40% de les ofertes de feina d’Espanya van adreçades a titulats de formació professional. A aquesta dada se li suma el fet que el sector de l’hoteleria i el turisme lidera per tercer any consecutiu, segons el mateix informe, el volum d’ofertes de feina generades a Espanya. Amb les dades a la mà, estudiar un cicle formatiu de cuina i restauració es converteix en una opció a tenir molt en compte si t’interessa convertir-te en xef, maître, sommelier, responsable d’un restaurant o cap de pastisseria, entre d’altres.

Llavors, per què escollir, d’entre totes les opcions, el doble Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar? Te’n donem tres motius:

  1. Perquè és un Doble Cicle Formatiu: en tres anys aconseguiràs una doble titulació en Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració, que et convertirà en un professional polivalent i amb més coneixements i formació un cop accedeixis al mercat laboral.
  2. Perquè APRENDRÀS FENT a través de pràctiques a cuina i al restaurant des del minut 1 i durant els tres cursos. Això et permetrà guanyar experiència en entorns reals i amb clients reals, un fet que et facilitarà l’accés al mercat laboral sense que representi un gran canvi o necessitat d’adaptació. Trencaràs així amb les dades apuntades a l’estudi inserció laboral dels estudis professionals de la Generalitat de Catalunya que indiquen que la manca d’experiència és un dels principals motius pels quals els titulats amb un Cicle Formatiu de Grau Mitjà no troben feina. A més a més, les pràctiques del dia a dia es completen amb els períodes de pràctiques dels estius en restaurants i/o cuines de prestigi, amb opcions de viure l’experiència en restaurants amb estrella Michelin.
  3. Perquè el doble CFGM en Cuina, Gastronomia i Serveis en Restauració de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar compta amb un alt índex d’inserció laboral. A través de les Jornades de Desenvolupament Professional podràs entrevistar-te amb cadenes hoteleres i empreses de restauració i optaràs a diferents ofertes de pràctiques finals i/o feina.

En vols saber més? Consulta tota la informació sobre el CFGM AQUÍ

Els alumnes del CFGM diuen…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *