Guillem Cunill, alumne de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar s’endú el trofeu Club del Barman en el 36è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya
8 Març, 2019
Jonatan Lozano, alumne del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL, en el podi del concurs #ProturChef2019
18 Març, 2019
Mostrar tots

¿I quan acabi d’estudiar, què? Els alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL finalitzen els estudis amb més de 4 propostes de pràctiques per iniciar un pla de carrera professional

Les Jornades de Desenvolupament Professional (JDP) d’aquest curs 2018-19 han comptat amb un total de 550 entrevistes als alumnes que finalitzen els estudis. De totes elles, l’alumnat ha rebut de mitjana més de dues propostes de pràctiques per iniciar un pla de carrera professional en cadenes hoteleres d’abast internacional. Una xifra que augmenta fins a més de quatre propostes en el cas dels alumnes del Grau universitari de l’Escola Universitària d’Hotelera i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL). Tot plegat posiciona les JDP com una garantia de finalitzar els estudis amb una alta probabilitat d’inserció laboral.

 

Entrevistar-se amb diferents cadenes hoteleres d’abast internacional i rebre una mitjana de més de quatre propostes de pràctiques associades, normalment, a una pla de carrera dins de l’empresa en departaments de direcció, Food & Beverage o altres. Aquesta podria ser una síntesi de les Jornades de Desenvolupament Professional 2019 (JDP), que han comptat amb un total de 550 entrevistes de cadenes hoteleres a alumnes d’últim curs del programes acadèmics de l’EUHT StPOL.

Pel que fa a les xifres: durant les JDP 2019 l’alumnat de l’EUHT StPOL ha comptat amb una mitjana de sis entrevistes per cada estudiant. En el cas dels alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística la mitjana d’entrevistes entre responsables de recursos humans de cadenes hoteleres i alumne supera la desena. De totes elles, els alumnes d’últim curs dels diferents programes acadèmics de l’EUHT StPOL han rebut de mitjana més de dues ofertes de pràctiques entre les que poder escollir; arribant aquesta xifra a superar les quatre propostes de mitjana en el cas dels alumnes del grau universitari. Propostes de pràctiques ofertes en base al perfil de cada alumne, la seva formació i els interessos de desenvolupament professional.

Les JDP 2019 han comptat amb la participació de prop de 90 alumnes i les següents cadenes hoteleres: MARRIOTT International, MANDARIN ORIENTAL HOTEL GROUP, RIU Hotels & Resorts, SENATOR Hotels & Resorts, MELIÁ Hotels International, NH Hotel Group, IBEROSTAR Hotels & Resorts,  BARCELÓ Hotel Group, H10 Hotels, REAL Hotels & Resorts, EUROSTARS Hotel Company, PARADORES, SELENTA GROUP, IKOS RESORTS i ACCOR HOTELS (aquest últim en relació als hoteles Fairmont Ry Juan Carlos I i Pullman Skipper, ambdós a Barcelona). A totes elles cal sumar-hi les opciones de treballar i/o fer pràctiques durant el proper estiu a diferents cadenes hoteleres d’Estats Units, que han estat presentades per Global Educational Concepts.

Les JDP son un dels elements diferenciadors de l’EUHT StPOL, mitjançant el qual es facilita a l’alumnat l’opció de finalitzar els estudis amb una proposta de pràctiques associada, normalment, a un pla de carrera professional en una empresa del sector hoteler o de restauració. Una garantia de finalitzar els estudis amb una alta probabilitat d’inserció laboral.

 

 

 

 

 

 

Vídeo JDP 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *