L’estudi, elaborat per UNPORTAL situa el Grau en Gestió Hotelera i Turisme de  l’EUHT StPOL a la sisena posició quant a rendiment escolar, criteri que té en compte el nombre de crèdits aprovats durant el primer curs d’estudis. De fet, l’EUHT StPOL – centre adscrit a la Universitat de Girona – es l’única escola universitària en matèria específica de direcció i gestió hotelera que figura al top 10 d’aquest rànquing.

Les dades del rànquing de rendiment escolar han estat calculades per les universitats durant el 2018 i validades per la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Aquests índexs s’expliquen, en bona part, per l’atenció individualitzada que rep l’alumne de l’EUHT StPOL des del primer contacte que té amb el centre universitari i per la metodologia aplicada a l’Hotel-Escola: aprendre fent. Tractar cada alumne segons les seves motivacions i aspiracions professionals i acompanyar-lo durant el procés formatiu i de desenvolupament personal i professional són dues de les màximes de l’EUHT StPOL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *