És la primera setmana d’universitat per als alumnes que comencen el Grau en Gestió Hotelera i Turística a l’EUHT StPOL. I és també la primera setmana de curs per a l’alumnat que inicia el Doble Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) en Gastronomia i Restauració. A tots ells s’hi sumaran durant els propers dies l’alumnat de cursos superiors d’aquests dos programes acadèmics així com dels màsters. Si vols saber tots els detalls del nou curs acadèmic 2019-20 de l’EUHT StPOL, et recomanem que segueixis llegint. Te’n descobrim tres coses que encara no sabies!

 

Als alumnes que ja han començat el mòdul introductori del Master in Hospitality Management s’hi sumen aquesta setmana els alumnes que comencen el Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística. Per a ells, és el primer dia del nou curs acadèmic durant el qual coneixeran els departaments i professorat de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL), centre adscrit a la Universitat de Girona. També la primera setmana per a l’alumnat que inicia el Doble Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) en Gastronomia i Restauració.

A continuació, t’apuntem tres dades del curs acadèmic 2019-20 que ara comença.

  1. Més de 200 alumnes en un dels campus més petits d’Espanya

Durant aquesta setmana també començarà el curs la resta d’alumnat tant del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística com del CFGM en Gastronomia i Restauració. A tots ells s’hi afegiran, la propera setmana, els alumnes que al 2019-2020 cursaran algun dels màsters que ofereix l’EUHT StPOL: el Master in Hospitality Management, el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina i la corresponent versió en anglès, el Master in Culinary Arts and Kitchen Management.

En total, l’EUHT StPOL comptarà aquest curs 2019-20 amb més de 200 estudiants que assistiran a classe en un dels campus universitaris que probablement es troba entre els més petits de tot l’Estat.

  1. Alumnat d’arreu del món

Taiwan, França, Itàlia, EUA, Geòrgia, Grècia, Xile, Líban, Rússia, Índia… Aquests son només alguns dels països d’origen de l’alumnat de l’EUHT StPOL. En total, la llista de països suma aquest curs 2019-20 més de 30 nacionalitats diferents, un fet que dota l’Escola d’un fort caràcter internacional.

  1. Una de les 20 millors universitats del món en hoteleria i turisme

Aquest any l’EUHT StPOL ha estat classificada entre les 20 millors universitats del món en l’àrea d’hoteleria i turisme, segons el rànquing internacional d’universitats publicat per QS. De fet, l’EUHT StPOL ocupa el 19è lloc i és l’única escola universitària d’hoteleria i turisme d’Espanya amb acreditació d’estudis regida pel sistema universitari espanyol que forma part del top 20 d’aquest rànquing.

 

Des de l’EUHT StPOL volem donar la benvinguda a tot l’alumnat que comença el curs o segueix els seus estudis a l’Escola. Us desitgem un feliç curs 2019-20!

Curso 2019-20 en imágenes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *